Produksjonsmedarbeidere (frist 23.06.2020)

administrasjon/09/06/2020

Vi trenger produksjonsmedarbeidere til vår fabrikk!

Vi søker etter praktisk anlagte produksjonsmedarbeidere til vår fabrikk på Furuflaten. Arbeidet vil bestå i å produsere rørdeler, tanker, kummer og spesialprodukter til markedsområdene VA, havbruk og industri. Andre områder er løsninger innenfor ventilasjon, vei og småkraft.
Fagområdet er mangfoldig og utfordrende, og stadig under utvikling. Vi ser dermed etter initiativrike og kreative medarbeidere som kan jobbe selvstendig og i team for å styrke bedriftens utvikling videre.

Vi ser gjerne at du har kjennskap til eller erfaring innenfor PE-sveising (elektro-, butt- og ekstrudersveis), men nødvendig kursing og opplæring vil bli gitt dersom du ikke er kjent med faget.
Kran, truck og arbeidsmaskin er nødvendige hjelpemidler i vår produksjonsavdeling, og det vil være en fordel om du har kompetanse innen en eller flere av disse.

Vi kan tilby:

  • Faste stillinger i en solid og veletablert bedrift
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Et ryddig og godt arbeidsmiljø
  • Lønn etter avtale

Haplast AS er en moderne og fremtidsrettet industribedrift på Furuflaten, Lyngen kommune, i Nord- Troms. Bedriften ble startet i 1961 og har de siste 15-årene vært en frittstående lokaleid rørprodusent etter en tid i Uponor-konsernet. Omsetningen for 2020 går mot 100 millioner. Vi er 32 ansatte hvor majoriteten har sin bakgrunn innen plastfag og automasjon.

Furuflaten ligger på østsiden av Lyngsalpene, om lag 120 km fra Tromsø og har et omfattende industrimiljø. Bygda består av ca. 250 innbyggere og industrien på Furuflaten sysselsetter mer enn 150 personer. Total omsetning fra industrien på stedet er på mer enn 300 millioner kroner. Industrien ligger nær Lyngsdalen oppvekstsenter hvor både skole og barnehage er lokalisert. For de som jobber og bor i Nord-Troms, så nyter man fortsatt godt av et lavere skattenivå og studielånsfordeler.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tommy på telefon 411 475 07 eller på e-post til post@haplast.no

Søknadsfrist: 23. juni 2020
Søknad sendes post@haplast.no