Haplast produserer stadig flere store tanker, kummer og overvannsrør.

tanker/15/03/2023

Vi produserer stadig flere store profilrør-prosjekter, og i år har vi levert en sedimenteringstank til Stette i nærheten av Ålesund. Denne har en innvendig diameter på 3 meter og er 27,5 meter lang – den lengste tanken vi så langt har levert i én enhet. (Se flere bilder nederst i saken).

På grunn av lengden måtte denne sedimenteringstanken gå sjøveien fra oss på Furuflaten og ned til Stette. Da er det ypperlig at vi ligger ved Lyngenfjorden og kan sende store prosjekter med båt.

Vi leverer vanligvis tanker i seksjoner á 6 til 24 meter som sendes på bil og monteres på anleggsplassen, men her ønsket kunden en ferdig montert tank. Logistikksjef Jan-Inge Hansen sørger for smidige leveranser.

«Det er ikke hverdagskost at vi sender ut såpass store tanker med båt, men det er absolutt noe vi får til i samarbeid med kunde og transportør» sier Hansen. Transportører på denne frakten var Leiv Sand og Frøy Shipping.

Som den eneste i Norge lager vi i Haplast tanker av egenproduserte PE-profilrør. Tankene har lav egenvekt, kort byggetid og en levetid opp til 100 år. Vi kan levere komplette løsninger ferdig montert i fabrikken etter kundens ønsker.

Vi hjelper deg med tegninger og kvalitetssikrer alltid produktet før det forlater vår fabrikk.

Kontakt oss for gode løsninger til ditt neste prosjekt!

Transportetappe på bil utført av Leiv Sand.
3 x 27,5 meter tank under transport til kai.
Sedimenterigstank klar til å lastes for båttransport.
Tanken er klar til å lastes på båten Folla.
Montering på vår fabrikk på Furuflaten.
Sedimenteringstank 3 x 27,5 meter.