Vi trenger PE sveisere

Se teknisk info (pdf)

Brukes til: tanker

PE-Sveiser
Arbeidssted: Furuflaten, Troms
Søknadsfrist: 30.november 2019

Vi søker 2 praktisk anlagte PE sveisere til vår fabrikk på Furuflaten. Arbeidet vil bestå i å produsere rørdeler, tanker, kummer og spesialprodukter til markedsområdene VA, havbruk og industri. Andre områder er ventilasjon, veiløsninger og småkraft løsninger.
Fagområdet er mangfoldig og utfordrende, og stadig under utvikling. Vi ser dermed etter initiativrike og kreative medarbeidere som kan jobbe selvstendig og i team for å styrke bedriftens utvikling videre.

Ønskelige kvalifikasjoner:
• Erfaring med PE sveising (elektro-, butt- og ekstrudersveis)
• Kompetansebevis for Kran, truck og hjullaster
• Anvendelse og forståelse av tekniske tegninger
Opplæring vil bli gitt om dette mangler på noen områder.

Vi kan tilby:
• Faste stillinger i en solid og veletablert bedrift
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• Et ryddig og godt arbeidsmiljø
• Lønn etter avtale
Haplast AS er en moderne og fremtidsrettet industribedrift på Furuflaten, Lyngen kommune, i Nord- Troms. Bedriften ble startet i 1961 og har de siste 15-årene vært en frittstående lokaleid rørprodusent etter en tid i Uponor konsernet. Omsetningen for 2019 går mot 80 millioner og vi er vel 30 ansatte hvor majoriteten har sin bakgrunn innen plastfag og automasjon.
Furuflaten ligger på østsiden av Lyngsalpene, om lag 120 km fra Tromsø og har et omfattende industrimiljø. Bygda består av ca 250 innbyggere og industrien på Furuflaten sysselsetter mer enn 150 personer. Total omsetning fra industrien på stedet er på mer enn 300 millioner kroner. Industrien ligger nær Lyngsdalen oppvekstsenter hvor både skole og barnehage er lokalisert. For de som jobber og bor i Nord-Troms, så nyter man fortsatt godt av et lavere skattenivå og studielånsfordeler.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Tommy på telefon 411 475 07.
Søknad sendes post@haplast.no